Shaping Mobility Hub: a jövő mobilitása a Volkswagen alapján

Shaping Mobility Hub: a jövő mobilitása a Volkswagen alapján

A Volkswagen a müncheni Internacionális Autókiállítás (IAA MOBILITY) alkalmával indítja útjára új platformját a jövő mobilitása iránt érdeklődők részére. A Shaping Mobility Hub (www.shaping-mobility. volkswagen.com) platformon a felhasználók exkluzív történetekhez és vitás kérdésekkel kapcsolatos véleményekhez férhetnek hozzá, de az oldal továbbá rálátást nyújt és széles körű kutatásra ad lehetőséget a fenntarthatóság, újítás, az elektromobilitás és a digitális életmód területén is.

A Shaping Mobility Hub segédkezésével a Volkswagen tovább tágítja az elérhető témák körét. A platform kínálja a média és a kíváncsiskodók részére, hogy elmerüljenek a mobilitás jövőjében: átfogó tájékoztatást nyújt a Volkswagen struktúraváltó programjáról, aminek centrális alkotója a jövő mobilitása, megtámogatva ezt az ACCELERATE stratégiával. Ugyanis az elektromobilitás csak a kiindulás – nagyobb ugrás lesz ezt követően a digitalizáció, a szoftveralapú gyártmányok és az önvezetés.

Új formátumok: izgalmas, szenvedélyes tartalmak, jó néhány háttérinformációval

A kardinális események – mint az IAA MOBILITY 2021 összejövetel – élőben tekinthetők meg a Shaping Mobility Hubon. Igazi csemegékre talál az is, aki inkább hallgatni szeretné a tartalmakat: a Shaping Mobility podcast keretein belül független szakértők mondják el véleményüket a holnap mobilitási trendjeiről.