Kifejező és exkluzív: új BMW Individual rendkívüli karosszériafényezések a BMW XM modellekhez

Kifejező és exkluzív: új BMW Individual rendkívüli karosszériafényezések a BMW XM modellekhez

A BMW Group spartanburgi gyára bővíti a karosszériafényezések választékát a BMW M GmbH első hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiával szerelt nagyteljesítményű modelljéhez, a BMW XM-hez.

Összetéveszthetetlen, ellenállhatatlan, szokatlan: erőteljes megjelenése és specifikus formanyelve speciális jelenséggé emeli az első BMW XM modellt (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 1,5 – 1,6 liter / 100 km; vegyített energiafogyasztás (WLTP): 28,9 – 30,1 kWh / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás (WLTP): 33 – 36 gramm / km) a Föld útjain. A BMW M GmbH első hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiával felvértezett nagyteljesítményű modelljének extrovertált kisugárzása éppúgy félelmetes, mint az modernizált M HYBRID hajtáslánc-technológiája, melynek maximális rendszerteljesítménye 480 kW / 653 lóerő. A BMW XM példátlan karakterének hangsúlyozására és a tulajdonosa által képviselt egyéni megjelenés kifejezésére ugyancsak új lehetőségeket nyitnak a BMW Individual speciális karosszériafényezések, amelyek 2023 áprilisától rendelhetők meg.

A BMW Group egyesült államokbeli, Spartanburg településében funkcionáló gyárában a fényezési folyamatok rugalmasságát még tovább növelik: az elkövetkezendő időszakokban a BMW Individual specifikus karosszériafényezések a plug-in hibrid modellekhez is elérhetővé válnak. A korszerű karosszériaszínek, köztük a BMW Individual Urban Green, a BMW Individual Petrol Mica metál, a BMW Individual Anglesey Green metál és a BMW Individual Sepia metál változatok még különlegesebbé és egyedibbé varázsolják a BMW XM extravagáns kisugárzását.

A BMW Individual jellegzetes karosszériafényezések, amelyek éppoly exkluzívak, mint amilyen kifejező erejűek, még hangsúlyosabbá teszik a BMW XM külső formanyelvét, amit nagy felületek, dinamikusan áramló vonalak és határozott élek jellemeznek. A BMW Individual jellegzetes karosszériafényezések mindegyikét önálló gyártási folyamat keretében, figyelemre méltó arányban kézzel végzett munkával alkalmazzák. A különösen precíz felületkezelés és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy félelmetes színmélység és maximális ragyogás jellemezze a speciális karosszériafényezésű modelleket.