Itt a korszerű T-Roc Cabriolet

Itt a korszerű T-Roc Cabriolet

A korszerű T-Roc Cabriolet világpremierjével a Volkswagen új színt hoz a SUV kategóriába. A nyitott tetejű változat a neves crossover modellsorozatot bővíti, és új stílust hoz a bővülő SUV-piacra. A korszerű T-Roc Cabriolet hivatalos bemutatóját szeptember 12-22. közt a Frankfurti Autószalonon (IAA) tartják, piaci bevezetésére 2020 tavaszán kerül sor.

A T-Roc Cabriolet – mely az első crossover kabrió a kompakt osztályban – a bámulatosan extrovertált kinézet, a szabadidő autókra sajátos magas üléspozíció, a nagyfokú rugalmasság és a kabrió egyéni igényeknek megfelelő vezetési élményének kivételes kombinációját nyújtsa.

Puha tető: A Bogár és a Golf hagyományait követve a T-Roc Cabriolet is a hagyományos puha tetővel érkezik. A hagyományokhoz hűen teljesen automata tető mindössze kilenc másodperc alatt nyílik, és a gépkocsi teteje 30 km / h sebességig menet közben is nyitható valamint zárható. A puha tető zárása és nyitása elektromechanikusan történik.

Biztonság az utolsó részletig: A T-Roc Cabriolet utasait jól óvja a borulás elleni védelem mely egészen a hátsó ülések mögötti vonalig meghosszabbítható. Meghatározott oldalirányú gyorsulási érték felett, vagy a jármű túlzott dőlése során a másodperc tört része alatt a hátsó fejtámlák felfelé mozdulnak. Ezenkívül a T-Roc Cabriolet-et megerősített szélvédő kerettel és másfajta szerkezeti átalakításokkal építették meg a maximális biztonság érdekében.

„Always on” és a digitális műszerfal. Az külön választhatóan elérhető modern fejlesztésű információs és mulattató rendszerrel (MIB3) a T-Roc Cabriolet állandó online kapcsolattal ellátott, ezáltal teljesen új szolgáltatásokat és funkciókat biztosít. A modern rendszer online csatlakozási egységgel ellátott, melyhez integrált eSIM is tartozik. Ez azt jelenti, hogy a Cabriolet a kívánt esetben állandóan online kapcsolatban lehet, miután a járművezető regisztrálta a Volkswagen rendszerben. Az információ az infotainment rendszer akár 8 collos képernyőjén jelenik meg. Ha ezt az külön választhatóan rendelkezésre álló Active Info Display-jel és annak 11,7 collos képernyőjével vegyítve használják, akkor teljesen digitális „pilótafülke jelleg” alakulhat ki – ez a digitális műszerfal, az úgynevezett „Digital-Cockpit”.

Style és R-Line felszereltségi csomagok: A T-Roc Cabriolet-nél a „Style” és az „R-Line” felszereltségi szintek közül is választhatunk. A Style-felszereltségi csomag a dizájnra és az egyéniségre összpontosít. Az R-Line csomag mindazonáltal határozottan sport-orientált felszereltségként foglalja magában a T-Roc részére külön választhatóan kínált R-Line külső és belső felszereltségi csomagjainak elemeit. A sportos karaktert tovább hangsúlyozzák az olyan jellemzők, mint a ködlámpa, a sportosra hangolt futómű és a progresszív kormányzás sebességfüggő kormányművel.

Hatékony TSI-duó: Két hatékony benzines turbómotor, a 85 kW / 115 LE és a 110 kW / 150 LE teljesítményű erőforrás válik hozzáférhetővé az elsőkerék-hajtású T-Roc Cabriolet-nél. Alapkivitelben az 1,0 literes, 85 kW teljesítményű háromhengeres motorral hat fokozatú kézi sebességváltó kapható; amíg a nagyobb 1,5 literes, 110 kW teljesítményű négyhengeres motorhoz opcióként hét sebességes duplakuplungos sebességváltó is rendelhető.