Ismét Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Szeptember 19-én újból Volkswagen modellek ezrei lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében. A számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek is várják az érdeklődőket, és ezúttal új típusok is képviseltetik magukat a rendezvényen.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen
Volkswagen-találkozó a Hungaroringen, 2014

Négy esztendővel ezelőtt szerveztek először Golf-találkozót a Hungaroringen, a rendezvény sikerének köszönhetően pedig egy évvel később is megrendezték az eseményt. Ezt követően a többi Volkswagen modell rajongói is komoly érdeklődést mutattak a találkozó iránt, így tavaly – az érintett klubok szervezésében – már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is külön-külön összejövetelt tartottak a helyszínen. Összességében tehát a negyedik márkatalálkozót szervezi a Volkswagen idén szeptember 19-én, a helyszín változatlan marad. A belépőjegy ezúttal 400 forintba kerül, és idén is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza.

A program évről-évre növekvő népszerűségnek köszönhetően újabb típusok fanatikusai is randevúznak az idei Volkswagen-találkozón: immáron a Polo, és egy csokorban a Jetta, a Bora és a Vento tulajdonosoknak is lesz külön szekciója a rendezvényterületen.

A Paddock rész ezúttal is kizárólag a Golfok generációké: az előzetesen regisztrálók közül neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. Az ide pályázók a www.golftalalkozo.hu oldalon augusztus 23-ig tudják pár képpel és rövid szöveges leírással regisztrálni autójukat, a szavazás eredményről pedig szeptember első hetében, e-mailben értesítik őket a szervezők. A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, s a vállalkozó kedvű látogatók, – amennyiben előre regisztrálnak -, akár itt is tölthetik az éjszakájukat sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.

A hagyományokhoz hűen ismét a Volkswagen-találkozó szolgál több modell bemutatójául: a vadonatúj Touran mellett az új Transportert és az új Caddyt is itt láthatja majd először a nagyközönség hazánkban, de emellett egyedi, a gyárból érkező izgalmas járművek is emelik a rendezvény fényét. Idén is számtalan program várja az érdeklődőket, így a férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek is garantáltan jól szórakozhatnak. A kilátogatók természetesen nem csak Volkswagennel érkezhetnek a Ringre, gépkocsi márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon olvasható.