Honda E Limited Edition

Honda E Limited Edition

Sikert sikerre halmoz a Honda tisztán elektromos üzemű, díjnyertes települési gépjárműje, s jelentősen úgy fest, hogy diadalmenete tovább folytatódhat. A vállalat mivelhogy piacra dobja az páratlan megjelenésű Honda e Limited Edition változattát, ami az alapmodellnél is stílusosabb.

A 13.990.000 Ft alapárral érkező újonc a Honda e Advance kivitelre épül, és a típus történetében első alkalommal Premium Crystal Red színben válik hozzáférhetővé. A szemet gyönyörködtető fényezésnek nemcsak a 17”-os, fekete könnyűfémfelni-garnitúra ad kontrasztot, hanem több másfajta – ugyancsak fekete – díszítőelem és embléma is, még látványosabbá téve a Honda települési elektromos négykerekűjét.

A Honda e Limited Edition igazán exkluzív élményt nyújt ezután a leendő tulajdonosoknak, és mivel Európában mindössze 50 darabos példányszámban forgalmazza a márka, valódi kuriózumnak számít. 2020-as európai és japánbeli bemutatkozása óta a Honda e nagyon sok szakmai elismerést kapott formabontó megjelenéséért és egyedülállóan fejlett műszaki megoldásaiért. Elhódította példaként a Red Dot Design díjat, és 2021-ben Internacionális Év Gépkocsija lett a „World Urban Car” (A Föld legjobb települési gépkocsija) kategóriában.

Közvetlenül a FORMULA 1 ROLEX GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL’EMILIA-ROMAGNA 2022-es győzelme előtt Max Verstappen is kipróbált egy Honda e Limited Editiont a nemzetközileg is ismert, eklektikus street art-alkotásairól jól ismert Dozzában. A F1-világbajnokot lenyűgözte a Honda e Limited Edition elektromos teljesítménye és szemet gyönyörködtető megjelenése, míg a középkori falu szűk és kanyargós utcáin manőverezett.