Elért hozzánk is a 2020-as BMW Lifestyle Gyűjtemény

Elért hozzánk is a 2020-as BMW Lifestyle Gyűjtemény

A bajor prémiumgyártó divattervezői idén a “Egyszerűség, avagy az egyszerűségben rejlő szépség” (“Simplicity: the beauty of simplicity”) mottó alatt alkották meg a nagyvárosi életmód-paletta továbbfejlesztett darabjait.

A vezetés élménye nem kizárólagosan a BMW autóiban, de a BMW Lifestyle Gyűjtemény legmodernebb darabjainak hála is maradéktalanul átélhető. A nagyvárosi életmód-paletta minden tavasszal újabb termékekkel bővül, amelyeket kivétel nélkül a lenyűgöző stílus és az elsőosztályú, tartós minőség kettőse definiál.

BMW COLLECTION: ötletekben gazdag egyszerűség

A BMW Lifestyle Gyűjtemény központi portfóliója a hagyományos BMW COLLECTION, amelyiknek darabjait korszerű, funkcionális nagyvárosi formák határozzák meg – a BMW felkapott formanyelvének mintájára. Az leleményes funkciók ezenkívül a szabadság abszolút élményével ruházzák fel a minimalista, időtlen termékeket.

A portfólió egyik újdonsága a nagyméretű BMW logóval ellátott női póló (BMW LOGO T-SHIRT), amelyiknek magabiztos stílusát erőteljes, ámde harmonikus színek váltják valóra. A homok és a sötétkék finoman szemrevaló árnyalatait az extrém narancssárga szín kompenzálja.

Büszkén mutatkozik be a férfi és női változatban nemkülönben elérhető BMW széldzseki (BMW SOFT DOWN JACKET), azonkívül a BMW hűtőrács-mintázatával ellátott BMW karóra (BMW CHRONOGRAPH). Az modernizált kiegészítők közt újdonság a forró italokhoz tervezett BMW termosz (BMW THERMAL MUG) és a hőálló BMW kistál (BMW LUNCH CUP THERMAL), amely még a munkahelyeken is megadja az étkezés hangulatát.

BMW COLLECTION: magabiztos megjelenés

A BMW COLLECTION portfólióját olyan megismételhetetlen portékák egészítik ki, amelyeket a bajor prémiumgyártó elsőosztályú prémium márkákkal közreműködve alkotott meg. Ilyenek például a régi hagyományt ápoló MONTBLANC FOR BMW darabok, rendkívüli íróeszközökkel, poggyászokkal és a legkiválóbb minőségű, Olaszországban készült bőr termékekkel. Idén a MONTBLANC FOR BMW darabokat dombornyomott minta és mélykék színárnyalat jellemzi.

A MONTBLANC FOR BMW produktumok egyik idei újdonsága a hátizsák (MONTBLANC FOR BMW BACKPACK), amely szintén olasz bőrből, fantáziadús első zsebbel felszerelve készült. A nagyméretű belső tárolóhelyek eközben akár egy laptopnak is elegendő helyet biztosítanak.

Ugyancsak újdonság az olasz bőr és PVC keverékéből előállított okos kiegészítő, a folyadékok utaztatására tervezett MONTBLANC FOR BMW LIQUID POUCH, amely isteni és leleményes tartozéka a MONTBLANC FOR BMW poggyászoknak.

A hagyományőrző együttműködéseket élteti még a mindössze Európában elérhető KARTELL FOR BMW RIDEON kisautó, illetve a prémium minőségű bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW BOARDCASE) és gurulós bőrönd (HORIZN STUDIOS FOR BMW TROLLEY).

BMW M COLLECTION: az erő és a teljesítmény találkozása

A BMW M COLLECTION darabjait mindegyik a csúcsteljesítményű modern műszaki megoldás és a több évtizednyi szaktudás erőteljes találkozása járja keresztül – éppen olyan a négykerekű BMW M modellek tekintetében. A nagyvárosi életmód-paletta termékeit intenzív árnyalatok, korszerű és prémium minőségű anyaghasználat, továbbfejlesztett megoldások és a BMW M márka erőteljes karaktere határozza meg. A BMW M COLLECTION idei darabjait a Toronto Red karosszériafényezési árnyalat mintájára kikevert vörös szín jellemzi, amellyel a BMW M féknyergek aranysárga színe és a hagyományos fekete szín alkot dinamikus kontrasztot.

A gyűjtemény újdonságai közt feltűnik a kifordítható női BMW M dzseki (BMW M JACKET), a férfiaknak készült, nagy tudású kapucnival ellátott BMW M edződzseki (BMW M SWEATJACKET) és az aranysárga színű BMW M bőrönd (BMW M BOARDCASE) is.

BMW M MOTORSPORT COLLECTION: egyenesen a rajongóknak

A BMW M MOTORSPORT COLLECTION az összes darabját a BMW Motorsport mesés árnyalatai alapján megtervezett, ugyanabban az időben korszerű és sportos kialakítás jellemzi. A fekete és fehér háttérbe integrált, hamisítatlan BMW M csíkok a BMW Motorsport mesés arculatát éltetik, a magabiztos márkakép avantgárd karakterét ugyanakkor helyenként színes kiegészítők és cicoma mentes grafikai megoldások fokozzák.

A 2020-as gyűjtemény újításaként mutatkozik be a nők és férfiak részére hasonlóképpen elérhető papucs (BMW M MOTORSPORT PUMA LEADCAT SHOES), amely nem kizárólagosan az edzőteremben, de uszodában, strandon és otthon is kényelmesen felhasználható. A BMW M MOTORSPORT karórát (BMW M MOTORSPORT WATCH) eközben szilikon szíjjal, a BMW Motorsport összetéveszthetetlen kinézete mentén álmodták valóra a tervezők.

BMW KERÉKPÁROK: elsőosztályú tervezés továbbfejlesztett funkciókkal

A BMW kivétel nélkül a Designworks segédkezésével fejleszti ki legfrissebb kerékpárjait, amelyek a tekerés egészen különleges élményét ígérik. A gyűjtemény újítása idén a csúcsminőségű 3T kerékpárgyártóval együtt elkészített 3T FOR BMW terepkerékpár, amit két eltérő árnyalatban rendelhetnek meg a bajor prémiumgyártó ügyfélköre. Az aerodinamikailag tökéletesített kerékpár nem kizárólagosan elsőosztályú tervezéséből adódóan, de csúcstechnológiás verseny alkatrészeinek betudhatóan is lenyűgöző. A 3T FOR BMW terepkerékpár Európában és az Egyesült Államokban ugyancsak elérhető.

BMW KIDS COLLECTION: a BMW mesés vezetési élménye a legkisebb rajongóknak is

A BMW iránti vágyakozás a BMW KIDS COLLECTION legmodernebb darabjaival most a márka legkisebb rajongói részére is valósággá válhat. A óriási népszerűségnek örvendő BMW BABYRACER III már elektromos meghajtással szintén rendelkezésre áll, míg a BMW M8 GTE RIDEON kisautó és a BMW i8 RIDEON kisautó a vezetés valódi élményével kecsegtet: a tervezők valódi motorhangot, világítást és nyitható ajtókat terveztek a kisautókba, amelyekkel minden szoba és minden kert igazi versenypályává változik. Az integrált MP3-lejátszónak hála mindazonáltal még a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk a vezetés közbeni szórakozásról.