Egy BMW 530d modell támogatja a budaörsi sürgősségi szolgálat tevékenységét

Egy BMW 530d modell támogatja a budaörsi sürgősségi szolgálat tevékenységét

Igazán speciális felajánlást kapott a budaörsi sürgősségi ügyelet: egy BMW 530d modell támogatja a sürgősségi teendőket, a helyi márkakereskedő, a BMW Rack Gépkocsi jóvoltából.

Budaörs és Törökbálint körzetében 2001 óta válik hozzáférhetővé 24 órás sürgősségi ellátás, mely sürgősségi feladatokat lát el, ezenkívül a háziorvosi ellátás kisegítését végzi a nap 24 órájában. A budaörsi 22 fős sürgősségi szakszemélyzet a fenti feladatokat látja el egyetlen személyautóval.

Ma ellenben egy új sürgősségi ügyeleti gépjármű kulcsait nyújtotta át Rédei Ádám, a Rack Gépkocsi Kft. cégvezetője. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás és Törökbálint polgármestere, Elek Sándor is.

„Mikor felkeresett minket a budaörsi orvosi ügyelet, miszerint sürgősségi ügyeleti gépkocsira lenne szükségük, nem volt kérdés, hogy helyi kereskedőként a segítségükre sietünk. Nekik igazán erős, villámgyors és biztonságos gépjárműre van szükségük. Így büszkén állunk az életmentés nemes ügye mellé és hiszünk benne, hogy ez a gépjármű még sikeresebbé tudja tenni a sürgősségi ügyelet erőfeszítésekkel teli tevékenységét” – nyilatkozta Rédei Ádám, a Rack Gépjármű Kft. cégvezetője.

Egy sürgősségi ügyeleti gépkocsi életmentő felszerelésekkel, műszerekkel és gyógyszerekkel érkezik a sürgős ellátást igénylő betegekhez. Kritikus állapotú beteghez való riasztáskor a megkülönböztető jelzéssel ellátott sürgősségi ügyeleti gépkocsi képes a budaörsi és törökbálinti körzetben a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban a rászorulón támogatni. Egy BMW 530d kifogástalanul lefedi a gépjárművel szemben támasztott igényeket: sebes, precíz és mindenekelőtt megbízható.

File Miklós, a budaörsi orvosi ügyeletet vezetője köszönetét fejezte ki a Rack Gépkocsi Kft-nek: „A sürgősségi ügyeleti gépjárműk módfelett meghatározó kiegészítői a mentési rendszernek és hálásan fogadjuk a modern autót. A korszerű BMW 530d mentőorvosi egység ezentúl Budaörsön és Törökbálinton szervesen részt tud venni a mentési munkálatok mihamarabbi, szélsebes és hatékony elvégzésében.”

Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere a helyi összefogás fontosságát hangsúlyozták. „Az utóbbi idők környezeti, pénzügyi és szociális problémái okán mindinkább felértékelődik a lokalitás, a helyi közösségek összefogása. Fontosnak tartom, hogy helyi problémákra a helyi társadalom szereplői – a közösségi csoportok, gazdasági szereplők és az önkormányzat – közösen találjanak megoldást. A Rack Gépkocsi Kft. felajánlása egy egyedülálló példája ennek” – mondta Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere.

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere ezáltal folytatta: „Budaörs és Törökbálint társadalmi, gazdasági, szervezeti érdekei szorosan összefonódnak és kéz a kézben dolgozik egyesült erővel a két település. A segítőkészség és patriotizmus ilyen hangulatos példája Törökbálint javát is szolgálja, ezáltal egyesült erővel örülünk Budaörssel!”