Duplázott Taylor Swift a Billboardnál

Duplázott Taylor Swift a Billboardnál

Másodszor is elnyerte az év énekesnője címet a magazintól, így az első lett, aki kétszer is megkapta ezt az elismerést – írta a BBC News az MTI szerint.

A díjat annak a női előadónak ítélik oda, aki az előző évben “sikereivel, irányításával és újításaival a leginkább formálta a zenei életet és hatott rá”. A tekintélyes zenei magazin korábbi díjazottjai között szerepelt Pink, Beyoncé és Katy Perry. Swift, aki először 2011-ben lett az év énekesnője, most december 12-én veheti át az újabb elismerést a Billboard Nők a zenében elnevezésű New York-i gáláján.

“Pályafutása során Swift 60 száma került fel a Billboard százas toplistájára – 2006-os debütálása óta ezt egyetlen női előadó sem tudta felülmúlni” – hangsúlyozta Janice Min, a Billboardot is magában foglaló Guggenheim médiacsoport társelnöke. A hétszeres Grammy-díjas énekesnő a digitális zenei eladások rekorderének is számít.

A novemberi brit Vogue éppen Taylor Swiftnek szentelte címlapját. A popsztár egy interjúban elmondta: nincs mit titkolnia. “Megértettem, hogy bármi, amit csinálok, az beszéd tárgya lesz, boncolgatják, vitatják, de már hozzászoktam ennek a dinamikájához” – jelentette ki, hozzáfűzve, hogy nagyon büszke arra, ahogy az élete halad.

“24 éves vagyok, hajadon, és nagyon függetlennek érzem magam. Rengeteg mókás dolog történt az életemben” – foglalta össze.

Az énekesnő ötödik albuma 1989 címmel október végén kerül a boltokba.

(forrás: hir24.hu)