Az M-Sport Ford World Rally Team elénk tárja versenyautói 2023-as fényezését

Az M-Sport Ford World Rally Team elénk tárja versenyautói 2023-as fényezését

Az M-Sport Ford World Rally Team a modern évadot egy pompázatos, új megjelenéssel indítja, melyet a Monte-Carlo Rallyn ezután láthatunk első alkalommal akció közben.

A synthwave zene által ihletett, és – a hibrid korszakhoz illően – az elektrifikációt kihangsúlyozó 2023-as fényezés olyan benyomást kelt, mint egy festmény: az ikonikus Ford-kék vásznon vibráló, neon-hatású pink és kék minták láthatók.

A csapat a 2022-es festés sikerére építve fejlesztette tovább a dizájnt, abban a hiszemben, hogy a 2023-as év ugyanolyan előrelépést jelent ezután a teljesítmény kapcsán, mint a színvilág tekintetében. A modern, nagyszerű fényezés Ott Tänak és Pierre-Louis Loubet versenygépein lesz ezután első alkalommal érzékelhető a Monte-Carlo Rallyn.

Az M-Sport egy új videóban villantja meg a gépkocsi festését; a filmben végignézhetjük, amint a dizájner megtervezi és elhelyezi a mintákat a csupasz karbonszálas karosszérián, ameddig végül a maga teljességében bontakozik ki előttünk a látvány.

A Ford-branding még mindig hangsúlyos marad a gépháztetőn, mint az ikonikus Red Bull jelzés, ami központi grafikai elem Tänak és Loubet autóin. A Red Bull szponzorációja már mindkét pilótára kiterjed, akik 2023-ban a Red Bull hivatalos sportolóinak számítanak.

Monte-Carlóban Jourdan Serderidis vezeti ezután az M-Sport harmadik Rally1 gépkocsiját, ami ugyanazzal a szemet gyönyörködtető fényezéssel áll rajthoz, mint a csapat többi gépe.