A Nissan is odafigyel a hidratálásra

A Nissan is odafigyel a hidratálásra

Dr. Harj Chaggar, a NISMO orvosi tanácsadója a következőt tette hozzá: „A sportolók jókora része tisztában van a hidratálás fontosságával, viszont a sport világán kívül sok ember nem tudja, hogy milyen hatással van a kiszáradás a teljesítményre. A gépkocsiba épített izzadtságérzékelő modern műszaki megoldás továbbfejlesztett módot szolgáltat a problémák megelőzésére, merthogy közvetlenül a vezetőt figyelmezteti.”

Az továbbfejlesztett SOAK modern műszaki megoldás elgondolása eredendően a Droog szakembere, Paulien Routs agyából pattant ki.

Paulien ezáltal nyilatkozott: „Amikor megalkottam a SOAK modern műszaki megoldást, úgy gondoltam, a sportruházatoknál lehetne azt jól alkalmazni. Elképzelésem az volt, hogy olyan megoldásokat alkossunk, melyek valamilyen módon támogatják viselőjüket. Továbbfejlesztett technológiákkal adjunk szerepkört a divatnak és a ruháknak, ugyanakkor új módszereket alkossunk, melyek együttműködnek testünkkel és visszajelzést adnak egészségi állapotunkról.

A Nissan pillanatnyilag nem tervezi az izzadtságérzékelő modern műszaki megoldás alkalmazását a Juke-ban, ez csak illusztrálja a márka megközelítését az innovációval és a biztonsági technológiákkal kapcsolatosan. A Juke már most is több Nissan Intelligent Mobility modern műszaki megoldást szolgáltat. Ezek, például a Mozgó eszközök észlelésére alkalmas, Okos 360 Fokos Parkolókamera, a Holttérfigyelés és a Sávelhagyásjelzés.

mti