A Nissan elektromos gépkocsi nagykövete, Margot Robbie megerősítette, hogy a modern Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon szemlélteti

A Nissan elektromos gépkocsi nagykövete, Margot Robbie megerősítette, hogy a modern Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon szemlélteti

A Nissan elektromos gépkocsi nagykövete, Margot Robbie élete első Facebook élő közvetítésén erősítette meg, hogy a korszerű Formula E koncepciót a Nissan a genfi autószalonon tárja a közönség elé.

Ugyancsak úttörő volt az interjú abban, hogy a kamera, fénytechnika és kellékek melyek segítették az élő bejelentkezést áram ellátását egy Nissan LEAF akku biztosította.

A Nissan múlt évben októberben közzétette, hogy a 2018/19-es szezonban belép a villámgyorsan növekvő Formula E sorozatba. A tisztán elektromos meghajtású széria a Nissan részére egy jól érzékelhető teljes körű platformot nyújt, amelyen a Nissan Nagy tudású Mobilitás üzenetét terjesztheti – a három pilléres stratégiát, mely újradefiniálja a járműveinek vezetését, meghajtását és a társadalomba való integrálódását.

Októberben Margot nyilvánosságra hozta a Nissan elektromos ökoszisztémáját, melynek célkitűzése, hogy átalakítsa az Ön vezetését és életét, és legutóbb nyilvánosságra hozta három új Nissan fenntarthatósági kísérleti projektet a Futures 3.0 programon Osloban. A kísérleti projektek célja, hogy kihasználják a Nissan teljes körű munkaerejének készségeit, leleményességét és ismeretét az energiaellátáshoz és a katasztrófa-elhárításhoz. Újabb információ itt olvasható.

Margot Robbie mondja; „A Föld elektromos irányba tart és a modern műszaki megoldás egyre intelligensebbé válik. Még a fényképezőgépeket is a Nissan LEAF támogatásával táplálták ma – melyet soha nem gondoltam, hogy egy gépkocsi egyszer képes lesz erre. Ez egyfajta őrültség, de ez egy klasszikus bemutató, hogyan változtathatjuk meg a vezetésünket és életünket, hogy mindenki részére tisztább és fenntarthatóbb világot hozzunk létre.”

A díjnyertes Margot Robbie a világhírű ausztrál színésznő és producer. A közelmúltban a 2018-as Oscar-díj legjobb színésznőjének jelölését kapta meg Tonya Harding szerepében Én, Tonya (2017).