A Nissan bevezette a Modern műszaki megoldás Bajnokai különkiadást a crossovereiből

A Nissan bevezette a Modern műszaki megoldás Bajnokai különkiadást a crossovereiből

A Bajnokok Ligája partnerség 4. évét különkiadással ünnepli meg a Nissan Magyarországon. Az úttörő crossovereket a Nissan Modern műszaki megoldás Bajnokai nyílt hét alkalmával (Május 22-26.) szemlélteti, melyet egy családi nappal zár le Május 26-án, a BL döntő napján.

Mindössze 350 darab áll rendelkezésre azon érdeklődők részére, akik élvezni szeretnék a Nissan crossoverek exkluzív élményét. Minden gépjármű jellegzetes Bajnokok Ligája emblémával van ellátva, mindent összevetve a Juke, Qashqai és X-Trail tulajdonosai garantáltan helyet kapnak a Nissan történelemkönyvében.

A kínálat a Nissan Intelligent Mobility technológiáival van felszerelve. A limitált szériás Modern műszaki megoldás Bajnokai újabb példa a Nissan szenvedélyes elkötelezettségére a megfizethető modern műszaki megoldás és merész formatervezés kapcsán.

A Nissan Juke Modern műszaki megoldás Bajnokai különkiadás fokozatmentes automata váltóval, automata légkondícionáló berendezéssel, integrált NissanConnect navigációval, érintőképernyővel, bőr kormánykerékkel és 18” könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve az speciális Bajnokok Ligája logón felül.

A crossover kategóriát megteremtő Nissan Qashqai két változatban szintén rendelkezésre áll, a Modern műszaki megoldás Bajnoka és Modern műszaki megoldás Bajnoka+ felszereltséggel. A Modern műszaki megoldás Bajnoka kiadás olyan úttörő Nissan technológiákat vonultat fel, mint az okos vészfékezési asszisztens, távolsági fényszóró asszisztens, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, NissanConnect navigáció digitális rádióval, tolatókamera és 17” könnyűfém keréktárcsa. A Modern műszaki megoldás Bajnoka+ felszereltség mindazonáltal újabb Nissan Intelligent Mobility-t fémjelző újításokkal van felszerelve, mint az nagy tudású 360 fokos parkolókamera, nagy tudású kulcs nyomógombos indítással, LED fényszórók adaptív kanyarkövető elsőfényszóró-rendszer, napfénytető, tetősín és 18” könnyűfém keréktárcsák.

A Föld leginkább közkedvelt SUV-ja már két egymást követő évben a Nissan X-Trail is megkapja a Bajnokok Ligája egyéni igényeket kiszolgáló emblémát, mely olyan technológiákkal egészül ki, mint a kéz nélkül nyitható elektromos csomagtérajtó, nagy tudású vészfékezési asszisztens gyalogosfelismeréssel, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, integrált NissanConnect navigációs rendszer digitális rádióval, nagy tudású kulcs és okos 360 fokos parkolókamera.

A modellek speciális ajánlattal érhetőek el a Nissan Márkakereskedői hálózatán belül, mely a Modern műszaki megoldás Bajnokai nyílthéten kerül bemutatásra Május 22-26. közt országosan. A modellek különlegessége, hogy Európán belül egyedülállóan csak Magyarországon kerülnek forgalomba és mindössze 350 darab készült belőlük. A Nissan és UEFA Champions League kooperáció 4. évfordulójára készült speciális modellek ünnepélyes bevezetésére a Nissan egy rendkívüli családi nappal készül, mely Május 26-án a 2018-as kijevi döntő közepette hosszított nyitvatartással és izgalmas programokkal számít a nagyközönségre.