A modern Picanto fiatalos és energikus

A modern Picanto fiatalos és energikus

A Kia Motors közzétette a modern, harmadik generációs Picanto első hivatalos fotóit.

A formaterv a márka koreai (Namyang) és frankfurti központjainak együttes munkája, a bemutatott gépkocsi GT-Line felszereltségű. A modern Picanto tengelytávja 15 mm-rel hosszabb a korábbinál (2400 mm-es), az első túlnyúlás rövidebb, a hátsó ugyanakkor hosszabb mint volt. A választható karosszériaszínek palettája korszerű árnyalatokkal bővült, összesen 11 féle fényezés rendelhető.

A modern Kia Picanto fiatalos és energikus
A modern Kia Picanto fiatalos és energikus utastere

A kényelmi, és biztonsági felszerelés kiemelkedő, az utastér formái a külső vonalaihoz illően lendületesek, és fiatalosak. A korszerű kor minden szolgáltatását ismerő és kínáló infotainment rendszer központi érintőképernyője majdhogy nem “lebeg” a középkonzolon, a korszerű Picanto a színek és kárpitok választékánál jóval mélyebben és részletesebben személyre szabható.

A korszerű Picanto belső tere és csomagtartója is kiemelkedően tágas a kategóriában, a megnövelt tengelytáv ellenére a karosszéria nem hosszabb a korábbinál (3595 mm).

A modern Picanto az ez évi Genfi Autószalonon lesz első alkalommal érzékelhető, forgalmazása ugyanakkor 2017 harmadik negyedévében indul.