A korszerű Seat Leon kiérdemelte az „Arany kormánykerék” díjat

A korszerű Seat Leon kiérdemelte az „Arany kormánykerék” díjat

Arany kormánykerék díjat nyert a spanyol kompakt modell: a Seat Leon 1.5 eTSI nyerte el az „Arany kormánykerék 2020” díjat. A modern Seat Leon képes volt meggyőzni a zsűrit a „Legjobb ár-érték arány 35 000 euróig” kategóriában. Ezt az AUTO BILD által adott díjat csupán szakértők ítélik oda, melynek esetén az AUTO BILD tesztcsoport szakértői véleményük megfogalmazásakor figyelembe veszik a vezetés közbeni benyomásokat, a belépő árat, az alapfelszerelést és a garanciákat.

„Büszkék vagyunk arra, hogy új Seat Leon nyerte el az” Arany kormánykerék” díjat, és megmutathatta értékeit a neves AUTO BILD szakértőinek. Ez a díj a legnagyobb elismerés annak a csapatnak, amelyik részt vett a történelem legjobb Leonjának elindításában. Ezt a gépkocsit Barcelonában tervezték, fejlesztették és ott is gyártják. A Seat-nál és a CUPRA-nál most történelmünk minden korábbi legnagyobb portéka offenzívájának centrumában vagyunk. Olyan modellekkel jelentkeztünk, mint a Seat- és a CUPRA Leon, a CUPRA Formentor mitöbb a leendő CUPRA el-Born. Ez a díj új erőt ad számunkra, hogy magabiztosan tekinthessünk a jövőbe „, mondta Wayne Griffith, a Seat és a CUPRA elnöke. „A korszerű Seat Leon modernizált technológiákkal büszkélkedhet: ez a márka első teljesen összekapcsolt és a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő járműve, a legmodernebb vezetőt támogató rendszerekkel, és egyben ez az első plug-in hibrid modell is. is A félelmetes formatervezéssel, amit Barcelona fényei és a technológiai fejlődés inspirált, a Seat Leon megfelel ügyfeleink valamennyi igényének, és új színt hoz a kompakt osztályba.”

Releváns díj az autógyártásban

A „Goldenes Lenkrad”-ot vagyis az „Arany kormánykerék” díjat az Axel Springer kiadó indította útjára 1976-ban, és onnantól ez az egyik leglényegesebb elismerés az autóiparban. A díjat az ügyfelek és a szakértők szavazatainak kombinációja teszi oly népszerűvé. 2020-ban összesen tizenkét arany kormánykereket ítéltek oda.

Az AUTO BILD olvasói 63 heterogén, 2019 októberétől megjelent új árucikk közül választhatták ki kedvenceiket. A nyolc jármű kategória mindegyikében a legtöbb szavazatot elért három modell került a DEKRA Lausitzringen október elején rendezett döntőjébe. A tesztpályán olyan szakértőkből álló zsűri, mint Sophia Flörsch, Daniel Abt, Mattias Ekström és Hans-Joachim Stuck, tesztelte mind a 24 jelölt autót az AUTO BILD teszt kritériumai alapján.

Az AUTO BILD a heterogén kategóriákban megítélt nyolc díjon túl egy külön arany kormánykereket is odaítélt az év legjobb újításának, amit az olvasók szavazatai és a szakértőkből álló zsűri választott ki, miközben a legjobb kinézettel rendelkező gépjármű kiválasztása tisztán az olvasók szavazatai alapján történt. Végül az AUTO BILD tesztcsoportjának szakértői két arany kormánykereket ítéltek oda a legjobb ár-érték arányért a 25 000 emellett a 35 000 eurós árkategóriában található autóknak.