A korszerű crossover világpremierje: tovább bővül a Škoda SUV modellválasztéka

A korszerű crossover világpremierje: tovább bővül a Škoda SUV modellválasztéka

A Škoda SUV offenzívája rohamléptekkel folytatódik tovább. A korszerű crossover érkezésével a cseh márka SUV kínálata egy újdonsággal bővül, kiegészítve a sikeres KODIAQ és KAROQ modelleket.

A Škoda egy előzetes képet is közölt az újdonságról, amelyen a jármű körvonalai látszódnak. Ezek az első részletek bepillantást engednek a március 5-17. közötti időszakban bemutatott Genfi Autószalon debütáló crossover modell formatervébe. A kép betekintést enged az újdonság orr részének formatervébe és megmutatja jellegzetes első LED fényszóróinak kialakítását is, a felső részen külön elhelyezkedő nappali menetfénnyel és az integrált dinamikus irányjelzőkkel.

A korszerű Škoda modell két világ legelőnyösebb tulajdonságait egybeolvasztja. Az SUV modellek előnyei – a megemelt üléspozíció, jobb kilátás, még komfortosabb be- azonfelül kiszállás, megemelt hasmagasság – mellett a kompakt modellekre sajátos agilitást és kezelhetőséget szolgáltat. Ezzel a Škoda települési crossover modellje kifogástalan társ lesz a települési utakon és azokon túl is. A Volkswagen Csoport moduláris MQB platformjára épülő modell a korszerű vezetéstámogató rendszerek mellett több – a tágas belső tér mellett a márka védjegyévé vált – Simply Clever megoldással igyekszik meghódítani az ügyfeleket.