A korszerű Audi A8 a „Pókember: Hazatérés” című filmben mutatkozik be

A korszerű Audi A8 a „Pókember: Hazatérés” című filmben mutatkozik be

A hivatalos globális bemutató előtt már a mozivásznon találkozhatunk a modern Audi A8 modellel. A prémium márka zászlóshajója a Marvel kasszasikerében, a „Pókember: Hazatérés” című filmben vendégszerepel, amely az egész világon júliusban érkezett a mozikba. Mindent összevetve a mozilátogatók az elsők, akik megpillanthatják az Audi luxusmodelljét.

A Marvel történetében Tom Holland formálja Peter Parker szerepét, akit sofőrje, „Happy Hogan” (Jon Favreau) szállít a modern Audi A8 L autójában. A filmrészlet bepillantást enged a modern szedán orrkialakításába emellett oldalsó formatervébe. Ezen kívül a mozirajongók ízelítőt kapnak az Audi műszaki újdonságaiból is, mint amilyen a forgalmi dugóban önvezető üzemmódban közlekedő A8 modell is. A filmben „Happy” vezetés közben leveszi a kezét a kormányról és csaknem varázsütésre a gépkocsi magától folytatja a kanyarodást. Az Audi AI traffic jam pilot rendszerének hála – amennyiben az be van kapcsolva – az Audi A8 átveszi a vezetés feladatát.

Az A8 mellett két másik Audi modell is vendégszerepel a „Pókember: Hazatérés” című filmben. „Tony Stark” szokásoknak megfelelően egy Audi R8 V10 Spyderben foglal helyet, amíg „Peter Parker” egy Audi TTS Roadster volánja mögé ül. A korszerű Audi A8 hivatalosan július 11-én mutatkozott be a nagyközönségnek a barcelonai Audi Summit (www.summit.audi) alkalmával. A „Pókember: Hazatérés” című film, benne a korszerű Audi A8 modellel ugyanakkor júliustól érzékelhető a mozikban az egész világon.

A „Pókember: Hazatérés” című filmről:

A fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben történt szenzációs debütálása után a Pókember: Hazatérés történetében kezd megbarátkozni új, hálószövő szuperhős képességeivel. Peter a bosszúállók oldalán szerzett élményeitől feldobva érkezik haza, ahol May nénikéjével (Marisa Tomei) él, ugyanakkor új mentora, Tony Stark (Robert Downey Jr.) sem veszíti őt szem elől. Peter megpróbál visszarázódni a hétköznapok szokásos rendjébe, bár gondolatban sokkal több igényelne lenni, mint a barátságos Pókember a szomszédból. Amikor viszont felbukkan Keselyű (Michael Keaton), a korszerű ellenség, minden, ami Peter részére a legtöbbet jelenti, veszélybe kerül.