A BMW Motorrad Heritage Gyűjtemény 2020

A BMW Motorrad Heritage Gyűjtemény 2020

A BMW Motorrad egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Heritage szegmensre, és első alkalommal przentálja Heritage Ride&Style Kollekcióját. A 2020-as BMW Motorrad Heritage Gyűjtemény új árucikkek széles skáláját nyújtsa a bőrkabátoktól és farmer felsőruházattól kezdve egészen a motoros kesztyűkig és a jellegzetes csizmákig.

Az időtlen tradicionális és ikonikus BMW Motorrad részletek ihlette új Heritage Gyűjtemény a hagyományos stílust a korszerű és vérbeli motoros öltözetek minden előnyével vegyíti. A felhasznált erős és strapabíró anyagok magas szintű biztonságot és funkcionalitást nyújtanak.

A tradicionális motorkerékpárok jellegzetes színvilága – a TwinStripesnak nevezett nagyszerű fehér csíkokkal díszített mélyfekete elemek – a gyűjtemény minden darabjában visszaköszön. Az eredeti, márkára sajátos stílusjegyek és a fém BMW embléma ugyancsak a stílus részét képezik. A ruházati termékeken megjelenő rézszínű elemek és vizuális kiemelések visszautalnak a tradicionális BMW motorkerékpároknál használt anyagokra. A korszerű gyűjtemény a BMW Motorrad történelmének és a motorozás szűnhetetlen szenvedélyének megtestesült ünnepe.

A BMW Motorrad történelme egészen 1923-ig nyúlik vissza. Az R32 volt az első BMW motorkerékpár, ami legördült a gyártósorról – természetesen léghűtéses, kéthengeres boxermotorral szerelve. 1978-ban a BMW Motorrad egy teljesen új vidék úttörője lett, mivel az első sorozatgyártással foglalatoskodó szervezetek egyike volt, aki saját motoros ruházattal jelent meg.

A BMW R nineT 2014-es piaci bevezetésével életre hívott Heritage szegmens mára a BMW Motorrad egyik meghatározó kategóriájává vált. Az elkövetkezendő évben e szegmens teljesen új dimenziókban kezdi meg bővülését. A BMW Motorrad nyilvánosságra hozta egy sorozatgyártású motorkerékpár piaci bevezetését 2020 második felében, amely a Cruiser szegmensbe való belépését mutatja.

A BMW Motorrad Heritage Gyűjtemény 2020 januárjától áll rendelkezésre. E kollekción felül újabb BMW Motorrad motoros felszerelések kerülnek ezt követően bemutatásra – a hagyományok szerint a 2019-es milánói EICMA motorshow-n.