5 év garancia a BMW bukósisakokra

5 év garancia a BMW bukósisakokra

A BMW Motorrad bukósisakokra eddig vonatkozó 2 éves jótállási időszak visszamenőleg 2020. január 1-jétől 5 évre meghosszabodik. Ez azt jelenti, hogy a motorosoknak még kevésbé kell bukósisakjuk okán aggódniuk.

A BMW Motorrad árucikk-csoport minden olyan bukósisakjára, amit 2020. január 1. után vásároltak a továbbiakban 5 éves garancia vonatkozik. Ezen időpont előtt lebonyolított vásárlásokra még mindig a korábbi, 24 hónapos garanciaidő érvényes. A korszerű garancia a résztvevő BMW Motorrad márkakereskedőktől vásárolt bukósisakokra érvényes (ez minden magyarországi BMW Motorrad márkakereskedést magában foglalja).

A garancia a árucikk anyag- és gyártási hibáira terjed ki. A beszerelt BMW Motorrad kommunikációs rendszerek azonban nem tartoznak a BMW Motorrad bukósisakokra vonatkozó új, 5 éves jótállási körébe. A garancia nem vehető igénybe, ha a hibát vagy sérülést nem praktikus használat, baleset, vagy nem alkalmazható beszerelés okozta – akár harmadik fél által is. A plexin, napellenzőn, sisakhéjon vagy műanyag alkatrészeken található karcolások ugyancsak nem képezik részét a gyártói garanciának.